Cazare

Facilități de cazare oferite

La Bubu House vei descoperi tot confortul de care ai nevoie, într-o vilă spațioasă, amenajată cu bun gust. Aici vei avea toate condițiile necesare unui sejur odihnitor și relaxant, în care să uiți de griji și să te detașezi de agitația vieții de oraș.

Vila Bubu House este structurată pe 4 nivele, complet utilate cu tot ceea ce ai nevoie. Te invităm să descoperi, în continuare, ce îți rezervă fiecare nivel.

Demisol

Aici vei găsi o cramă numai bună de degustat vin sau pălincă. Împreună cu invitații tăi, vă puteți bucura de un spațiu răcoros, potrivit pentru a scăpa de canicula specifică anotimpului de vară.

Crama este mobilată cu mese pentru a servi o gustare și a încerca băuturile locale, pentru a povesti si a petrece in voie.

Parter

La acest nivel se afla un living dominat de un șemineu care vă încălzește odaia și simțurile, un loc numai bun de relaxare în serile de iarnă. Alaturi se află un hol, o baie și o bucătărie complet utilată, unde puteți prepara și depozita alimente în conditii optime.

Din living se poate ieși pe terasă, unde puteți servi liniștiți cafeluța, în timp ce admirați peisajul de poveste care vă înconjoară. Acesta este și locul ideal pentru selfie-uri și fotografii reușite de grup, cu un cadru de vis în fundal

Etajele 1 și 2

La cele două nivele situate deasupra camerei de zi sunt amplasate 4 dormitoare confortabile, 2 dintre ele având și balcon.

Trei dormitoare sunt echipate pentru a găzdui câte 2 persoane și unul este pentru 3 persoane.

Aici, în fiecare seară, vă puteți retrage pentru odihna de care aveți nevoie. Pereții sunt colorați într-un stil vesel.

Camerele nu sunt dotate cu băi, însă există o baie la etajul 1 și una la parter, ambele avand duș

Având în vedere toate aceste considerente, cabana se închiriază integral, unui singur grup.

Capacitatea maximă de cazare este de 9 persoane adulte.

Vrei să te bucuri de facilitățile confortabile de cazare de la Bubu House?

Bubu House

Vino cu familia sau prietenii dragi ție și profită de o minivacanță de neuitat. Veți avea parte de toate dotările unui sejur reușit, inclusiv teren de minifotbal, ping-pong și heleșteu.